Hilisemad kordused näitasid, et Sane ei olnud suluseisus, kuna pall põrkas talle Liverpooli mängumehest James Milnerist. Nii tunnistasid mängujärgselt kõik eksperdid, et Liverpoolil vedas antud olukorras meeletult, kuna teisele poolajale 0:2 kaotusseisust minna olnuks juba keeruline.

“See oli suur otsus. Sellised olukorrad peavad meie kasuks lahenema, kui tahame edu saavutada,“ tunnistas Liverpooli legend Steven Gerrard BT Spordile.

“Kui nägin, et joonekohtunikul oli lipp püsti, siis tundsin, et pääsesime. See värav oleks pidanud lugema ja seejärel oleks teine poolaeg olnud juba hoopis teine mäng. Kui räägime Meistrite liiga võitmisest, siis tulevikus vaadatakse sellele olukorrale juba teisiti tagasi,“ lisas Gerrard.


Am I missing something within the offside rule? Sane was never offside at any point from the initial pass and then the second ball came to him from Milner... a Liverpool player? I need closure on this matter as no one even questioned the decision #MCILIV pic.twitter.com/VIwhZ5jHdf— Mark (@markhowell88) April 10, 2018