Enne viimast vooru olid edasipääsu Meistrite Liigasse kindlustanud valitsev meister Torino Juventus ja SSC Napoli. Kahele viimasele esineliku kohale pretendeerisid aga neli meeskonda: Atalanta, Milano Inter, AC Milan ja AS Roma. Atalantale ja Interile oleks piisanud võidust, Milan ja Roma vajasid konkurentide ebaõnnestumist.

Atalanta läks koduväljakul vastamisi Sassuologa. Sassuolo läks kohtumist 19. minutil 1:0 juhtima, aga Atalanta suutis veerandtundi hiljem seisu viigistada. Atalanta lõi teisel poolajal veel kaks väravat ja sai 3:1 võidu, mis kindlustas klubile esmakordselt pääsu Meistrite Liigasse. Sassuolo lõpetas kohtumise koguni üheksakesi, sest punased kaardid teenisid värava autor Domenico Berardi ja Fransesco Magnanelli.

Milano Interil jätkus dramaatikat rohkem, kui kodus võõrustati Empoli meeskonda. Esimene poolaeg lõppes väravateta viigiga. Samal ajal mängis AC Milan võõrsil Spaliga ja Milani klubi võitis poolaja 2:1, mis tähendas, et hetkeseisuga oli esinelikusse pääsemas AC Milan.

Inter läks teise poolaja alguses juhtima Balde Keita väravast, kuid 76. minutil viigistas Empoli seisu. Milan oli selleks ajaks 3:2 juhtimas, mis tähendas taas, et edu on parasjagu AC Milani käes. 81. minutil pääses aga löögile Interi keskväljamees Radja Nainggolan, kes tõi Interile 2:1 võiduvärava ja kindlustas Interile viimasena edasipääsu Meistrite Liigasse. Kusjuures 92. minutil oli Empolil taas võimalus viigistada, Interi päästis halvimast väravavaht Samir Handanovici suurepärane tõrje.

Kuigi AC Milan sai lõpuks 3:2 võidu ja ka AS Roma oli 2:1 parem Parmast, pidid nad Meistrite Liigast kõrvale jääma. Atalanta ja Inter lõpetasid võrdselt 69 punkti peal, AC Milan jäi maha ühe ja Roma kolme silmaga. Ühtlasi jätkub sellega AC Milani kurb seeria. Nimelt pole kunagine Euroopa valitseja jõudnud kuninglikku eurosarja juba aastast 2014.

Video Interi Meistrite Liigasse viinud väravast: