Vene klubi, kes pole pärast pikaaegse juhendaja Kurban Berdõjevi lahkumist enam ligilähedalgi oma varasemale vormile, asus kohtumist 15. minutil Marko Devici tabamusest juhtima. 36. minutil jäi Rubiin aga väljakule kümnekesi, sest teise kollase kaardi sai Oleg Kuzmin.

Vaid minut hiljem, 37. minutil, viigistas Liverpooli universaalseim mängumees Emre Can seisu üks-ühele, kuid sellest enamat biitlite linna esiklubi ei suutnudki. Hoolimata Euroopa liiga tänavuse hooaja suurimast pealelöökide arvust (35) jäi Jürgen Klopp oma Anfieldi-debüüdil võiduta.

Positiivse poole pealt naasesid Liverpoolil vigastuspausilt nii Roberto Firmino kui Christian Benteke. Viimasel neist oli teisel poolajal ka mitmeid häid väravavõimalusi, seejuures tabas ta korra ka posti.

B-alagruppi juhib 7 punktiga üllatuslikult Šveitsi klubi FC Sion, kes alistas eile võõrsil 1:0 Bordeux. Sioni värava hoidis puhtana seejuures Läti koondislane Andris Vanins. Liverpool on 3 punktiga tabelis teine, Rubiin ja Bordeux on kogunud võrdselt 2 silma.

Kohtumise väravad:
Jürgen Kloppi mängujärgne pressikonverents:

Jürgen Klopp