Portugali staarründajata Kataloonia hiiu vastu mänginud Juventus kaotas G-alagrupi teises mänguvoorus kodustaadionil 0:2. Väravad lõid 14. minutil Ousmane Dembele ja 90.+1. minutil penaltist Lionel Messi. Argentina pallivõlur andis avaväravale resultatiivse söödu.

Ronaldo kasutas oma Instagrami kontot, näitamaks fännidele, et on hoolimata kolmest positiivsest koroonaproovist heas füüsilises konditsioonis. Ta kirjutas kolmapäeva hommikul sotsiaalmeedias, nimetades viiruse PCR-testi "pullikakaks" (inglise keeles bullshit).

Mõned tunnid enne kell 22 antud avavilet laadis Ronaldo üles video, kus võib teda näha Juventuse täisvormis jooksulindil trenni tegemas. "Läki, kutid! Kõik koos! Lõpuni välja!" kirjutas ta klipi juurde.

Ronaldo nakatus koroonaviirusesse kaks nädalat tagasi koondisepausi ajal. 35-aastane ründaja andis järjekordse positiivse proovi eelmisel neljapäeval ning viimati sel teisipäeval. Mehe lähikondlased on teda kirjeldanud kui "koletist, kes tunneb, et teda hoitakse puuris", sest tal pole siiani esinenud ühtegi koroonaviiruse sümptomit, vahendab Daily Mail.
Ronaldo ja Messi duelli võib uuesti oodata 8. detsembril, kui Barcelona ja Juventus juba Hispaanias Nou Campi staadionil kohtuvad. Meistrite liigas pole need kaks elavat legendi vastakuti läinud alates 2011/2012 hooaja poolfinaalist Madridi Reali ja Barcelona vahel.