Teisipäeval toimub otsustav lahing Dortmundis, kus kohalik Borussia võõrustab Milano Interit. Mõlemal F alagrupi tiimil on neli punkti ning võitlus käib teise koha peale, mis tagab edasipääsu järgmisesse vooru.

Grupi liidril Barcelonal on seitse punkti, Praha Slavial vaid üks. Milanos võitis Inter Borussiat 2-0. Tänane võit oleks suur samm playoff’i poole.

Barcelona katsub kodus õnne Slavia vastu. Kataloonia jalgpallurid triumfeerisid Prahas 2-1. Samas kaotati eelmisel nädalavahetusel ootamatult Valencia Levantele 1-2 Hispaania meistrivõistlustel.

H grupi liidrid Londoni Chelsea ja Amsterdami Ajax ristavad samuti täna piigid. Hollandis tähistas 1-0 võitu Inglise meeskond. Mõlemad tiimil on tabelis kuus punkti, Valencial on neli ja Lillel üks.

G alagrupis tekitavad intriige sarnase tugevusega klubid. Teisipäeval läheb Peterburgi Zeniit kodupubliku ees lahingusse Leipzigi vastu. Leipzigil on kuus punkti, järgmised on Zeniit ja Lyon nelja punktiga, Lissaboni Benfica on kogunud 3 punkti. Lepizigis kaotas Zeniit 2-1.

Inglise kõrgliiga liider Liverpool üritab kodus taas Genki võita. Belgias tähistas Kloppi meeskond ülekaalukat 4-1 võitu. E grupis on Liverpool alles teisel kohal kuue punktiga. Esikohta hoiab Napoli seitsmega, Salzburgi Red Bullil on kolm ja Genkil üks punkt.

Kolmapäeval kohtub Madridi Real kodus Istanbuli Galatasarayga. A grupi kindel liider üheksa punktiga on Paris Saint-Germain. Hispaania tiim on nelja punktiga teine. Bruggel on kaks punkti ja Galatasarayl üks. Viimane kaotas Türgis Madridi Realile 0-1.

Moskva Lokomotiiv kohtub Turini Juventusega D grupi matšis kolmapäeval. Itaalias alistasid võõrustajad vastase dramaatilise matsi järel 2-1. Juventusel ja Madriidi Atleticol on mõlemal seitse punkti, Lokomotiivil kolm ja Leverkuseni Bayer on veel nulli peal.

Voogedastusteenus TVPlay Premium ning telekanalid TVPlay Sports, TVPlay Sports+ ja TV6 kannavad sel nädalal üle 10 Meistrite liiga mängu.

Ülekannete kava:

5. November:

19.45 Barcelona - Slavia (tvplaypremium.ee, TVPlay Sports),

19.45 Zenit -Leipzig (tvplaypremium.ee, TVPlay Sports+),

21.50 Chelsea - Ajax (tvplaypremium.ee, TVPlay Sports),

21.50 Liverpool - Genk (tvplaypremium.ee, TVPlay Sports+, TV6),

21.50 Borussia - Inter (tvplaypremium.ee);

6. November:

19.45 Bayern - Olympiacos (tvplaypremium.ee, TVPlay Sports),

19.45 Lokomotiv - Juventus (tvplaypremium.ee, TVPlay Sports+),

21.50 PSG - Brugge (tvplaypremium.ee, TVPlay Sports),

21.50 Atalanta - Manchester City (tvplaypremium.ee, TVPlay Sports+),

21.50 Real - Galatasaray (tvplaypremium.ee, TV6).