Kuigi videokaadritest on näha, et Mancini käis Teveziga mängu ajal midagi rääkimas ning treener oli argentiinlase pearaputusest ärritunud, nimetab mängija ise eilseid sündmusi arusaamatuseks.

Veel eile ütles Tevez: „Mulle ei tundunud mängu minemine õige, seega ma ei läinudki.”

Täna avaldatud pressiteates väidab ta aga vastupidist. „Tahaksin vabandada kõikide Manchester City fännide ees, kellega mul on alati olnud soojad suhted, Münchenis juhtunud arusaamatuse pärast. Nad teavad, et kui ma olen väljakul, annan ma endast klubi nimel alati parima. Teisipäeva õhtul Münchenis tegin sooja ja olin valmis mängima. Praegu pole õige aeg laskuda detailidesse, miks seda ei juhtunud. Kuid ma tahaksin selgeks teha, et ma pole kunagi mängimisest keeldunud. Pingil valitses segadus ja ma usun, et mind võidi valesti mõista,” ütles Tevez.

”Siit edasi minnes tahaksin kinnitada, et olen alati valmis mängima, kui seda soovitakse ning enda kohustusi täitma.”

Mancini ütles, et ta arutab Tevezi tulevikku lähipäevil meeskonna omaniku Khaldoon al-Mubarakiga. „Tema on omanik, tema otsustab kõik,” sõnas ta.

Küsimusele, kas ta kunagi veel Tevezi koosseisu paneb, vastas Mancini: „Ei. Kui me tahame areneda nagu meeskond, siis ei saa Carlos meiega enam mängida. Minu ametiaja jooksul vähemalt mitte – sellega on kõik. See ei pruugi minu otsustada jääda, aga kui jääb, siis ta peab lahkuma. Kui mängija teenib nii palju raha ja käitub niiviisi, ei ole tal enam meeskonnas kohta. Ta on viimased kaks aastat tahtnud lahkuda. Kaks aastat olen ma teda aidanud, enam ei tee ma seda kunagi.”

Vaata videot kõnealusest vaidlusest SIIT