Messi realiseeris 41. minutil teise penalti (esimese vormistas ta väravaks 11. minutil) ning pani aluse Barcelona 3:1 võidule Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumises, mida alustati väravatevaese avamängu tõttu 0:0 viigiseisult. Lõppskoori vormistas 53. minutil Andres Iniesta.

"Ma tirisin Busquetsi pisut, kuid minu vastu tehti samuti viga. Vähemalt selle põhjal, mida mina nägin, andis kohtunik vea enne, kui pall mängu pandi," rääkis Nesta pärast kohtumist Sky Sport Italia vahendusel.

Vaata videot olukorrast SIIT

"Itaalias vilistatakse üldse rohkem vigu ära, samal ajal kui mujal Euroopas antakse vähem vigu ja rohkem selliseid särgist tõmbamise penalteid. Arvan, et kohtunikud oleksid saanud täna natuke paremini vilistada."

Samas ei süüdistanud Nesta kaotuses ainult kohtunikke, vaid natuke ka enda tiimi. "Oleksime saanud kiirrünnakuid paremini lahendada, kui vaadata, et me sellise taktikaga oma ainsa värava just lõimegi. Hakkasime paaril korral kartma ega teinud enam õigeid asju. Nad on ju Barcelona. Nende vastu ei tohi midagi valesti teha," lisas Nesta.

"Jõudsime viigini, kuid neil on ju Leo Messi, kes minu jaoks moodustab 70 protsenti kogu tiimist. Nad on maailma tugevaim meeskond, kuid Milanil on potentsiaali nendega vahet vähendada."