Spordileht Marca esikülg kujutab endast auhinnakapis seisvat 12 Meistrite liiga karikat. Suur pealkiri ütleb: "Nad ootavad sind kodus". Alapealkiri: "Madrid kohtub täna Kiievis Liverpooliga, et teha ajalugu: võita 13. Euroopa karikas, kolmas järjest"

Mundo Deportivo vaatab finaalile vastu läbi meeskondade suuremate staaride Cristiano Ronaldo ja Mohamed Salahi. Otsetõlkes kõlaks pealkiri "Ühel kaardil", mis võib viidata sellele, et Ronaldo ja Salah on lõpuks koos väljakul või sellele, et neil mõlemal on võrdne võimalus nende vahel olev trofee täna võita.

Väiksemalt kirjutatakse allpool: "Madrid püüab täna kolmeteistkümnendat, et sel hooajal mitte täiesti tühjade kätega jääda." Ja veel: "Klopp loodab oma ründavale jalgpallile ja usub, et neil on võimalus."

Kahte Hispaania väljaannet võrreldes tuleb silmas pidada, et Marcat antakse välja Madridis, mistõttu on see sügavalt Reali-usku. Barcelonas baseeruv Mundo Deportivo on alati Reali tegemisi kriitilisemalt kajastanud - sellest tuleb ka alapealkirjas mainitud "tühjade käte" motiiv.

Jürgen Klopp kuulutab The Suni esiküljel: "Võitmine on meil veres. Ja Salahist võib saada suur jalgpallur." Mõlemad avaldused on võetud eilsest pressikonverentsist, kus Liverpooli peatreener ütles, et "Liverpooli DNA-sse on sisse kirjutatud võime korda saata suuri asju" ning kiitis Salahi suurepärast hooaega, kui temalt paluti egiptlast võrrelda Ronaldo ja Messiga. Sakslane andis mõista, et kui Salah edaspidi sama järjepidevalt mängib, võib temastki kunagi saada jalgpalli suurkuju nagu ülejäänud kahest mehest.
Eriti sügavamõttelise pealkirjaga on välja tulnud Liverpool Echo: "Igavikus kajastub see, mida me elus teeme." See piiblist pärinev rida on olnud aastaid Liverpooli fännide üheks tunnuslauseks. Pildil viidatakse kõigile viiele Liveprooli Meistrite liiga võidule.