Aga pingilt mängu sekkuda? "Ei oska öelda. Oleneb mängu käigust. Erinevad asjad mängivad rolli. Kaitsemängijal ei ole pingil nii nagu ründajatega, et lõpus vahetatakse kindlasti sisse. Mängus peab mingi situatsioon muutuma, et vahetust vaja läheks," ütles Klavan.

Meeskonnale näidatud videote ja räägitu põhjal ennustab Klavan, et Udinese tuleb Alkmaari kodumängule kaitsva taktikaga.

"Ma arvan, et nad mängivad mingi hetk viie kaitsjaga. Nad mängivad isegi Itaalia liigat 5-3-1-1 formatsioonis," sõnas Eesti koondislane.

AZ-i peatreener Gertjan Verbeek on tänase mängu eel öelnud, et "Alkmaari parim kaitse on rünnak" ning andnud favoriidikoorma puhtalt Hollandi ja Itaalia liiga tugevust arvestades Udinese kanda.

Klavan näeb aga Alkmaaril võiduks head šanssi. "Kindlasti näen võimalust. Me oleme hetkel Hollandi liiga liidrid, kõik läheb hästi ja mäng toimib. Kõik on mänguks valmis. Kuid lihtne ei saa meil kindlasti olema. Udinese näol on tegu taktikaliselt tugeva meeskonnaga. Nad ei ole juhuslikult Itaalias tabeli eesotsas (4. koht)," lisas ta.

"Meie taktika kindlasti ründav. Peame nii hea tulemuse kui võimalik kodus kätte saama ja võõrsil edasi vaatama, mis saab. Kodumäng on meil kindlasti tähtis. Udinese arvab kindlasti samamoodi, et tulevad võõrsil nulli hoidma ja üritavad kodus värava ära lüüa."