Osalt oli vilekoor tingitud ka sellest, et ta ise millegi erilisega väljakul silma ei paistnud ning lõpu eel liiga kergekäeliselt enda väljavahetamist nõudis. Hiljem selgus, et teda oli seganud puusavigastus.

Hazardi kohta on viimasel ajal levinud jutte, et ta otsivat juba uut klubi. Võimalike variantidena on spekuleeritud ka PSG-ga.

"Nad võivad vilistada kelle peale iganes. Oma tunnete väljendamine on lubatud," ütles mängujärgsel pressikonverentsil Chelsea peatreener Guus Hiddink, kes kommenteeris ka särgivahetamisjuhtumit. "Ma pole seda näinud, kuid ma olen sellest teadlik. Jah, seda ei tohiks teha, kuid osades riikides on see tavaline, ja mitte ainult pärast mängu."

PSG võitis Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumise Londonis 2:1. Kokkuvõttes sai Prantsusmaa klubi 4:2 võidu.

ITV kommentaator Roy Keane'i jaoks jääb Hazardi tegu mõistmatuks. "Särgi vahetamine on juba mängu lõpus halb komme. Ja sa teed seda suure mängu vaheajal! Mis toimub selle mängija peas, kes nii teeb? Ma ei võtaks vaevaks isegi mängu lõpus särke vahetada - poolajal on see seda šokeerivam!" vahendab Daily Mail Keane'i sõnu.

Endine Iirimaa koondise poolkaitsja Lee Dixon lisas: "Kui sa tahad seda teha, tee seda tunnelis, kus keegi ei näe. Aga teha seda väljakul - mida see ütleb? See ütleb mulle, et Hazard tahab endale väikest kollektsiooni, enne kui ta lahkub ja kuhugi mujale läheb."