Mõistagi oleks Messi üleminek Inglismaale sensatsioon ning purustaks kõik seni kehtinud maailmarekordid ehk läheks ManU-le maksma kõvasti rohkem kui 100 milonit eurot, mis Madridi Real maksis kunagi Gareth Bale'i eest Tottenhamile.

ManU peatreeneriks sai hiljuti Jose Mourinho, kelle põhieesmärk on meeskond aidata tagasi Meistrite liigasse, kust Louis Van Gaali juhtimisel tänavu välja jäädi.

Messi leping Barcelonaga kehtib vähemalt 2018. aastani ning viimasel ajal on tulnud signaale, nagu poleks see tema jaoks veel piisav garantii - tähendagu see siis palgatõusu, lepingupikendust või midagi muud. Segastele aegadele aitab kindlasti kaasa ka hetkel pooleli olev kohtusaaga, milles hispaanlased süüdistavad Messit nelja miljoni euro ulatuses maksudest kõrvalehiilimises aastatel 2007-2009.

Manchester Unitedil on pidevalt mitu suurt õnge korraga vees. Viimase aasta jooksul on püütud tagasi meelitada Cristiano Ronaldot ning uuritud maad ka Bale'i ja Neymari kohta.

Messi lähikondlaste sõnul pole mingit võimalust, et ta suvel klubi vahetaks. Daily Mailiga vestelnud inimesed tunnistasid, et neil on niigi meediatsirkusest, mis palluri kohtuasja ümber käib, juba kõrini.

Ühe suurtehingu United ilmselt siiski suvel ära teeb, tuues klubisse Rootsi koondise ja endise Pariis Saint-Germaini ründaja Zlatan Ibrahimovici, kes hetkel valmistub kodumaal EM-finaalturniiriks.