Louis van Gaali juhendatav Saksamaa klubi Bayern juhib A-alagruppi pärast esimest mänguvooru Bordeaux'i, Juventuse ja Maccabi Haifa ees, vahendab Soccernet.

Enne möödunud nädalavahetuse kaotust Hamburgile oli Bayernil ette näidata viis võitu järjest erinevates sarjades.

Hoolimata sellest soosib ajalugu enne tänast vastasseisu Juventust, sest Bayern on neljast vastasseisust väljunud võitjana vaid korra - 2005. aasta oktoobris, kui Juve alistati kodus 2:1.

Bayerni vorm hea, Juvel kesine

Bayern on viimasel ajal olnud üsna heas hoos ning viimastes mängudes on Bundesligas jagu saadud nii Nürnbergist kui ka Oberausenist.

Sama ei saa aga öelda Juventuse kohta, kes on kahes viimases Serie A mängus favoriidina pidanud kahe viigiga leppima - 1:1 mängiti Bolognaga ja 2:2 Genoaga.

Meistrite Liiga alagrupi esimeses mängus põruti samuti, kui kodus ei suudetud enamast 1:1 viigist Bordeaux'ga.

Tiago ja Cannavaro vigastatud

Külalisvõistkonnal on enne tänast mängu keskkaitsja Fabio Cannavaro ja poolkaitsja Tiago näol puudu kaks väga olulist mängumeest. Mõlemat vaevab vigastus.

Paremad pole aga lood ka Bayernil - Mark Van Bommeli ja Martin Demichelise kõrval ei alusta ilmselt algkoosseisus mängu ka äsja vigastusest paranenud Luca Toni.

ManU vastamisi Saksamaa meistriga

Teistes mängudes saab kolmapäeval näha ka Manchester Unitedit, kel seisab grupis B ees keeruline kodumäng Saksamaa meistri Wolfsburgiga, kes vähemalt avavoorus näitas CSKA vastu väga head valmisolekut.

Grupis C loodab oma suurepärast hooaja algust jätkata Real Madrid, kes võõrustab Marseille'id. Samas grupis mängib ka Milan ning neil on ees kohtumine väikese Šveitsi tiimi Zürichiga.

Üks favoriite Chelsea loodab oma hoogu jätkata Küprose tiimi APOEL-i vastu ning grupis D kohtuvad ka Porto ja Atletico Madrid.