Play off’i avaringis loositi vastamisi nii mõnedki kõvad „pähklid“, näiteks Madridi Real – Manchester City ja Pariisi St. Germain – Dortmundi Borussia, mis tähendab, et mõned suured nimed pudenevad kahe mängu järel. Pealegi määras UEFA Cityle finantsreeglite rikkumise eest kaheaastase mängukeelu, mis lööb päris valusasti. Manchesteri klubi peab nüüd kohe näitama, milleks on suuteline, sest Euroopast peavad nad eemale hoidma ja tänavune tiitliheitlus koduliigas on ju läbi.

Kuid – teisipäeval teevad avalöögi Madridi Atletico ja karikakaitsja Liverpool ning Borussia ja PSG.

Viimastes koduliiga mängudes päris kenasti hakkama saanud Atletico pole kodumurul kaotanud viimased üheksa mängu, mis annab põhjust olla optimistlik. Aga vastane on hirmkõvat hooaega tegev Liverpool. Kodus võib Atletico tõesti Kloppi tiimi ehmatada, aga kas ka kahe mängu kokkuvõttes. Pigem ei.

Borussial on välja käia norralasest imemees Erling Braut Haaland, kellel on nüüd koht näitamiseks, kas saab hakkama ka suurte „poiste“ liigas. PSG riietusruum aga on staaridest pungil ja viimase info kohaselt on ka Neymar mänguvalmis. Selles paaris antakse tuld kõikidest torudest nii Dortmundis kui ka märtsi alguses Pariisis.

Kolmapäeval lähevad vastamisi Bergamo Atalanta – Valencia ja Tottenham Hotspur – Leipzig. Itaalia klubi hiilis oma alagrupist edasi tänu kahele võidule viimastes voorudes, aga on nüüdseks näidanud, et on täitsa õiged mehed õigel kohal. Koduliigas ollakse 4. kohal, näiteks hiljuti loputati AC Milani 5:0. Võib minna vabalt nii, et Valencia sõidab tagasi koju tühjade „taskutega“, et siis korduskohtumises rasket ülesannet täitma hakata.

Kui Tottenhami ja Leipzigi paaris poolvägisi favoriiti otsida, siis oleks see pigem Saksamaa klubi. Leipzig jäi küll viimaste voorudega bundesligas ilma liidrikohast, aga kes see ikka toore jõu (loe: Müncheni Bayerni) vastu saab. Aga Tottenhami peale hakkab neil hammas küll, kuigi legendaarse Jose Mourinho hoolealused on koduliigas võitnud kolm viimast mängu. Aga Harry Kane’i neil ikka veel pole. Saksa klubi võib Londonist isegi võiduga koju minna!

Meistrite liiga play off’i avaringi mänge näeb teisipäeval ja kolmapäeval otseülekandes kanalist TV3 Sport ja TV3 Sport2 või veebist: https://go3.tv/sport_tv. Kaht mängu kannab üle ka telekanal TV6.

Ülekannete ajakava:

Teisipäeval, 18. veebruaril

21.50 Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain (TV3 Sport2, TV6, Go3.tv)

21.50 Club Atlético de Madrid - Liverpool FC (TV3 Sport, Go3.tv)

Kolmapäeval, 19. veebruaril

21.50 Atalanta BC - Valencia CF (TV3 Sport2, TV6, Go3.tv)

21.50 Tottenham Hotspur - RB Leipzig (TV3 Sport, Go3.tv)