Avamängu kodus 1:0 võitnud Lyon sai väärtusliku võõrsilvärava kirja juba 12. minutil, kui penalti realiseeris Memphis Depay. 43. minutil põhjustas Depay käega mäng penalti ka teisel pool väljakut ning Cristiano Ronaldo viigistas 1:1. 60. minutil pommitas Ronaldo kauglöögist 2:1, kuid Lyon suutis Juventuse survele vastu pidada.

Manchesteris said sotid varem selgeks. Avamängu oli City Madridis võitnud 2:1. Raheem Sterling viis täna 9. minutil City 1:0 ette ja Karim Benzema viigistas 28. minutil 1:1. Poolajale mindi seisult, kus Reali järgmine värav oleks mängu viinud lisaajale, kuid pinged võttis maha Gabriel Jesusi 68. minuti värav, mis viis City juba 2:1 juhtima.

Kõik kaheksandikfinaalide korduskohutmised toimuvad kodumeeskonna staadionil, homme on nendeks veel FC Barcelona ja Müncheni Bayern, kes võtavad vastu vastavalt Napoli (avamäng 1:1) ja Chelsea (avamäng 3:0 Bayernile). Veerandfinaalidest alates enam kodus-võõrsil süsteemis ei mängita, vaid edasipääseja selgitatakse ühe mänguga.

Veerandfinaalidega, kuhu on juba pääsenud Atalanta ja Pariisi Saint-Germain ning Leipzig ja Madridi Atletico, jätkatakse 12. augustil Lissabonis.