Just niisuguseid summasid küsitakse internetis piletite eest vaid mõned päevad enne suurt mängu. Leidub vaheltkasuvõitjaid, kes on oma pääsmed müüki pannud rohkem kui 20-kordse hinnaga.

"Olukord on naeruväärne. Kolmandad isikud näevad selles võimalust kasumit teenida," kurtis BBC-le Liverpooli fänn, Anfield Wrap nimelise podcasti saatejuht Neil Atkinson.

Kiievi staadion mahutab 63 000 pealtvaatajat. Ametlike kanalite kaudu paisati Liverpooli fännide jaoks müüki 16 626 piletit. Kahe meeskonna fännide peale kokku väljastati 33 252 pääset. UEFA veebilehe kaudu võis pileti osta 6700 inimest üle maailma. Ülejäänud 23 000 piletit jagatakse ära sponsorite ja muude tähtsate ninade vahel.

Piletimüügisaidil Ticketbis võib odavaima pileti Madridi Reali sektorisse soetada 467 euroga, samas kui Liverpooli fännide seas ei saa istuda vähema kui 1523 euro eest. Tegemist on neljanda kategooria pääsmetega, mida klubide kaudu müüdi ametlikult vaid 69 euroga.

Neutraalsesse tsooni müüakse samal leheküljel pileteid 1367 euroga. Üks teise kategooria pilet, mis ametlikult maksis 319 eurot, on aga müügis lausa 16 772 euroga.

Leidub inimesi, kes ei pea selliseid summasid üldsegi suureks. Veebisait teatab, et on hiljuti müünud maha rohkem kui 120 Meistrite liiga finaali piletit.