Zinedine Zidane'i juhendatavale tiimile tõi võidu 20. minuti tabamus, kui Gareth Bale'i terava nurga alt sooritatud löök Fernando rikošetist tagaposti ja sealt edasi juba võrku lendas.

Avapoolaja lõpus tekkis Cityl mängu üks parimaid võimalusi viigi jalule löömiseks, kuid Fernandinho kasti äärest teele saadetud üritus maandus Reali värava esipostis.

Teisel poolajal oli Manuel Pellegrini meeskonna ründemäng aga väga mannetu ja pikalt ühtegi ohtlikumat võimalust ei tekitatud. Teine värav oli õhus hoopis külaliste värava all, kuid Cityt hoidis mängus Joe Hart, kes üks-üks olukorras Luka Modrici löögi ära tõrjus.

66. minutil oli võimalus asi ära otsustada Bale'il, aga tema pealöök lendas vastu Inglismaa klubi latti. Tundus juba, et Real pääsebki kinnises mängus probleemideta finaali, kuid lõpu eel ärkas aina enam ka City. 85. minutil proovis terava nurga alt täpsust Kevin de Bruyne, kolm minutit hiljem oli ohtlik Sergio Agüero, kuid kummagi mehe üritused Keylor Navast Reali väravasuul tõrjetööle ei sundinud ja nii võiski kodumeeskond finaalipääsu üle rõõmustama hakata.

Otsustavas mängus kohtub Real linnarivaali Atletico Madridiga, kellega oldi vastamisi ka 2014. aasta finaalis. Toona teenis Real lisaajal 4:1 võidu. Tänavune finaal leiab aset 28. mail.