Chelsea võitis seejuures grupi liidrit Donetski Šahtari Victor Mosese neljanda üleminuti väravast 3:2. Bayern nahutas samal ajal koduväljakul prantslaste Lille`i koguni 6:1 ja Juventus Nordsjællandi 4:0.

Manchester United oli veel 80. minutil Braga vastu kaotusseisus, kuid sai lõpuks 3:1 võidu.

Tänased tulemused (sulgudes punktid):

E-alagrupp:
Chelsea (7 punkti) 3:2 Šahtar (7)
Juventus (6) 4:0 Nordsjælland (1)
F-alagrupp:
Valencia (9) 4:2 BATE (6)
Bayern (9) 6:1 Lille OSC (0)
G-alagrupp:
Benfica (4) 2:0 Moskva Spartak (3)
Celtic (7) 2:1 Barcelona (9)
H-alagrupp:
Braga (3) 1:3 Manchester United (12)
CFR Cluj (4) 1:3 Galatasaray (4)

Mängude eel:

Hädasti vajab täna punktilisa Torino Juventus, kes on siiani teeninud kolme vooruga vaid kolm punkti ja asub E-alagrupis alles kolmandal kohal. Itaallased võõrustavad täna Nordsjællandi. Teises sama grupi mängus on Londonis vastamisi kaks liidrit: Chelsea (4 punkti) ja Donetski Šahtar (7). Ka Chelsea ei saa endale punktikaotust lubada.

Põnevas F-grupis vajab suurfavoriitidest punktilisa sakslaste Müncheni Bayern, kes jagab hetkel koos Valencia ja BATE-ga 6 punktiga 1.-3. kohta. Bayern mängib täna kodus punktita jätkava Lille`iga. Kuna järgmises voorus tuleb sakslastel võõrsil vastu astuda Valenciale, kuluksid Bayernile täna kolm võidupunkti hädasti ära.

Üsna turvaliselt võivad end kolme vooru järel tunda suurfavoriidid FC Barcelona ja Manchester United, kes on siiani võitnud kõik mängud. Barcelona kohtub täna võõrsil Glasgow Celticuga, ManU võõrsil Bragaga.
Bastian Schweinsteiger (Bayern) lõi värava