Kui Levadia saab esimesest eelringist edasi, kohtutakse teises kvalifikatsiooniringis aga juba tunduvalt kõvema vastase, Praha Spartaga.

FC Levadia peatreener Marko Kristal pisiriigi klubisse üleolevalt ei suhtu. "Nad on ikkagi oma riigi meistrid," nentis ta.

Kristali sõnul klubi juba tegeleb sellega, et saada La Fiorita mõnest mängust videopilti, mille järgi vastast pisut rohkem tundma õppida, enne kui nendega järgmise nädala teisipäeval või kolmapäeval avamängus kohtutakse. "Igal juhul tuleb ka selleks mänguks korralikult kontsentreeruda," nentis ta.

Teise vooru vastase Praha Sparta peale pole Kristal enda sõnul veel mõtlema hakanud. "Sellega tegeleme siis, kui esimese vooru ära mängime. Tšehhi klubide tugevusest saime aga juba natuke aimu eelmisel aastal, kui Nõmme Kalju Viktoria Plzeniga mängis. Sparta on muidugi suur ja tuntud klubi," ütles ta.

Jaanipuhkust on Levadiale antud kolm päeva, 25. juunil kogunetakse taas treeninguteks.

Meistrite liiga esimese eelringi mängud peetakse 1. või 2. juulil ja kordusmäng 8. või 9. juulil. Teise eelringi kohtumised toimuvad 15. või 16. juuli ja 22. või 23. juuli.