Kõiki kolme meest vaevab vigastus. Toure jätab eemale põlvevigastus, Hartil on sääremarjaprobleem ning Kompany sai vigastada kaheksandikfinaalmängus Kiievi Dünamo vastu.

Kolmapäevasest lahingust võib eemale jääda ka Fabian Delph, kes sel nädalavahetusel meeskonnaga Bournemouthi kaasa ei reisinud. Raheem Sterlingut hoiab kubemelihasevigastus platsi kõrval veel vähemalt viis nädalat.

"Nende kolmega on keeruline. Mitte ainult Yaya ja Joe Hartiga, vaid ka Vincent Kompanyga. Ma pole veel 100 protsenti kindel, aga olen veendunud, et neid on kolmapäeval PSG vastu keeruline kasutada," rääkis eilsel pressikonverentsil City peatreener Manuel Pellegrini.

Halbade uudiste kõrval said City treenerid ka paar head sõnumit - terveks on saanud Kevin De Bruyne ja Samir Nasri, kes eeldatavasti täna Bournemouthi vastu platsile jooksevad. De Bruyne on põlvesidemetega väljas olnud kaks kuud, Nasri pole pärast kubemelihase operatsiooni mänginud alates oktoobrist.

Lisamuresid tekitas Cityle juurde argentiinlasest kaitsja Martin Demichelis, keda Inglise Jalgpalliliit (FA) süüdistab panustamisreeglite rikkumises. Mehel on aega teisipäevani süüdistusele vastata.

"Rääkisin Martiniga ja ta ütles mulle, mida ta tegi. Me peame vaatama, mida FA sellest arvab. Ta kuulub endiselt võistkonda ja on alati meie projekti väga pühendunud. Kui ta on eksinud, siis me peame vaatama selle tõsidust, kuid ma ei arva, et see oleks väga tõsine."

Cityl enam tiitlit püüda pole võimalik, sest viimasest kuuest Premier League'i mängust on võidetud vaid üks. Nüüd jätkatakse lahingut neljandale kohale, kus nad ka hetkel asuvad. West Ham ja ManU kaotavad Cityle vaid ühe, Southampton nelja ja Stoke City viie punktiga.