Poola koondise ründaja lõi Rooma olümpiastaadionil toimunud kohtumise esimese värava 9. minutil. Ülejäänud tabamused tegid Jamal Musiala ja Leroy Sane, neljas sündis Lazio kaitsja Francesco Acerbi omaväravast.

Lazio poolkaitsja Joaquin Correa sahistas võrku 49. minutil, kui seis oli juba 0:4.

Lazio katisja Mateo Musacchio valesöödu vahelt lõiganud, väravavaht Pepe Reinast ümber jooksnud ja palli tühja väravasse lükanud Lewandowskile oli see Meistrite liigas 72. värav, millega ta möödus Madridi Reali legendist Raulist ja võttis kõigi aegade edetabelis sisse kolmanda koha.

Cristiano Ronaldo (Juventus) ja Lionel Messini (Barcelona) on Lewandowskil siiski veel pikk tee minna, sest portugallane ja argentiinlane on Meistrite liigas löönud vastavalt 134 ja 119 väravat.

Madridi Reali ründaja Karim Benzema jääb Rauli selja taha viiendale kohale 69 väravaga.

Ajalugu tegi ka 17-aastane Musiala, Chelsea noorteakadeemia kasvandik, kellest sai läbi aegade noorim inglasest mängija, kes kunagi Meistrite liigas värava on sepistanud.

Ühtlasi on ta selles arvestuses noorim Saksa klubi eest skoorija ning teine noorim mängija, kes Meistrite liiga play-off'is võrku on sahistanud. Rekord kuulub endisele Barcelona ründajale Bojan Krkicile.

1x
00:00