“Inimesed arvasid, et selles poolfinaalis kohtuvad Manchester City ja Barcelona, kuid seda ei juhtunud, sest tegemist on jalgpalliga. Meie tegime selle võimalikuks ja samuti AS Roma," rääkis Klopp homse lahingu eel, mis peetakse Anfieldi staadionil.

Kui Liverpool sai veerandfinaalis mõneti üllatuslikult jagu Inglismaa meistritiitli võidu juba kindlustanud Manchester Cityst, siis AS Roma šokeeris suurfavoriit FC Barcelonat.

"Mulle meeldib, kuidas Roma on edu saavutanud. Nad tõid eelmisel aastal hea spordidirektori ning kuigi kaotasid Emersoni ja Salahi, näitasid tänavu sisu. Ega ka meie Coutinho kaotus pole mingi rõõmusõnum. Selles osas oleme üsna sarnases seisus," tõi Klopp välja klubide sarnasused.

Meedias on spekuleeritud, et tänavune Meistrite liiga võitja tuleb teisest poolfinaalist, kus kohtuvad Madridi Real ja Müncheni Bayern. Klopp sellest jutust end häirida ei lase.

"Kui keegi arvab, et me oleme peksupoisid, mis siis ikka. Oleme poolfinaalis, võime jõuda finaali ning see ongi kõik, mis mind huvitab," rääkis sakslane.

Ühtlasi kutsus Klopp Liverpooli poolehoidjaid üles korralikult käituma, et ei korduks eelmises ringis puhkenud skandaal, kus Manchester City buss langes rünnaku alla.

"Tegemist on fantastilise klubiga. Me ei pea Roma bussi suunas igat ettejuhtuvat asja viskama. Palun näitame nende vastu üles austust. Me oleme vastased ainult jalgpalliväljakul," rõhutas Klopp.