Kaks nädalat tagasi jäi Augsburg 1:3 alla hispaanlaste Athletic Bilbaole. Täna loodeti koduplatsil teha vigade parandust, kui neile sõitis külla serblaste Belgradi Partizan. Partizan oli avamängus 3:2 üle olnud Hollandi tiimist AZ Alkmaarist.

Paraku pidi Saksamaa Bundesliga mullune 5. tiim järjekordse kaotuse vastu võtma, kui teine 1:3 kaotus tabelisse kirjutati. Partizani poolelt sai kaks väravat kirja 31. ja 62. minutil täpne olnud Andrija Zivkovic. 54. minutil lõi nurgalöögiolukorras omavärava Augsburgi ründaja Ji Dong-Won.

Klavani koduklubi autabamuse kirjutas enda arvele 57. minutil täpne olnud Raul Bobadilla. Augsburgi ei päästnud täna ka asjaolu, et Partizan 64. minutil punase kaardi teenis ja viimase pooltunni vähemuses mängis.

Koondisemängud ohus?

Eesti koondislane Klavan täna üllatuslikult Augsburgi koosseisu üldsegi ei kuulunud. Augsburg pole veel Klavani eemalejäämise põhjust avaldanud, samuti ei olnud hetkel kättesaadav mängumees ise.

Viimati jättis Klavan Augsburgi ametliku mängu vahele mullu kevadel, kui Eesti koondislast tabas pisitrauma. Kui Klavan ka praegu vigastuse tõttu mängupausi pidama peaks, oleks see seda valusam, et 9. ja 12. oktoobril peab Eesti koondis enda EM-valikmängud Inglismaa ja Šveitsiga.

Teiste samaaegsete mängude tulemused: