Nädalavahetusel Premier League'is Evertoni vastu terve kohtumise kaasa teinud Klavan sai sel korral mängu 81. minutil, kui ta asendas Liverpooli teise värava löönud Roberto Firminot.

Kui eelmises ringis FC Porto vastu sai Klavanist esimene eestlane, kes üldse Meistrite liiga play-off'is väljakule saanud, siis nüüd on eestlane mänginud ka Euroopa kõige tugevama klubiturniiri veerandfinaalis ehk kaheksa kõige tugevama klubi mängumaal.

Sel hooajal on Klavanil Meistrite liiga põhiturniiril kirjas nüüd 289 mänguminutit. Kogu karjääri jooksul on ta Meistrite liiga põhihooajal väljakul käinud kuues matšis. Neist esimene pärineb AZ Alkmaari päevilt.

Kui Klavan sai taaskord mänguaega, siis praeguses seisus tema klubisiseseks põhikonkurendiks olev Dejan Lovren tegi ManCity vastu suurepärase mängu.

Kui Liverpooli kaitseliini liider Virgil van Dijk oli süüdlane City eilses ainsas väravas, siis klubi tegemistel pingsalt silma peal hoidev Liverpool Echo leidis, et Lovren tegi üldse oma parima esituse klubi eest.

“Ta oli Liverpooli parim kaitsja meeskonna jaoks väga keeruliseks kujunenud avapoolajal. Tal oli õnne, et ta Raheem Sterlingu maha tõmbamise eest kollast kaarti ei saanud, kuid ta pani kõik mängu ja võitis mitmes tähtsas olukorras palli. See peab olema üldse tema parim esitus klubi eest,“ kirjutas Liverpool Echo Lovreni kohta.