Pall pannakse mängu juba homme kell 21.45 Madridis Santiago Bernabeu staadionil.

"On mõned asjad, mida raha eest ei osta - karikad ja ajalugu. Real Madrid on Real Madrid. Teist sellist meeskonda ei ole olemas. Meiega ei anna maailmas kedagi võrrelda," hooples Mourinho The Suni veergudel.

Mourinho märkis, et kui Manchester Cityle paneb pinge peale omanike meeleheitlik soov Meistrite liiga võita, siis Madridi Reali kohustab edukas olema nende ajalugu.

"City on meeskond, kes loodi spetsiaalselt Meistrite liiga võitmiseks, see on nende eesmärk. Väga paljud treenerid pole kunagi Meistrite liigat võitnud. Seega kui ma olen seda teinud kahel ning Real rekordilised üheksa korda... järelikult oli see "tänu jumalale". Ning kui mulle peaks kolmas ja Realile kümnes tiitel tulema - suurepärane!"

Tögamise kõrval leidis Mourinho mahti ka vastasmeeskonda tunnustada. "Ma ei tahaks vastastest individuaalselt rääkida, kuid mul pole mingit probleemi öelda, et me respekteerime väga Carlos Tevezi. Tunnen ka Mario Balotellit, kuna olime kaks aastat koos Interis ning temal pole kindlasti vaja mulle enam midagi tõestada," lisas portugallane.