Kruus ja Vara möönavad, et tänase mängu võitja saab alagrupist edasi igal juhul. Vaatamata sellele, et Juventus on tuntud oma kivikõva kaitse poolest, kummitab Itaalia meeskondi Hispaania pinnal mängides juba viis aastat järjest kaotuste seeria. Õhtune mäng toob selguse, kas Juventusel õnnestub selle needusele lõpp teha.

Videost kuuleb veel, miks on jalkagurude hinnangul Sevilla argentiinlasest treener Jorge Sampaoli erakordne. Vara selgitab, kummast meeskonnast tuleb Meistrite Liigas kõige rohkem vastaste väljakupoolel söötusid andnud mängija. Üks meeskond on jalkagurude sõnul oma riigi meister, kuid ei ole siiski kaitsemängijate puudumise tõttu Meistrite Liigas saanud päris sellist tulemust nagu võiks oodata. Keda loodavad Kruus ja Vara täna platsil näha ning kellel kukub nende hinnangul pall väravasse?

Olgu öeldud, et selles jalkastuudio videos teeb Vara raju panuse, et punktitabelis Kruusile järele jõuda. Kruusi ja Vara omavahelisel ennustusmängul saab silma peal hoida Triobeti spordiennustusportaalis, kust leiab veel põnevaid koefitsiente tänaõhtuste UEFA Meistrite Liiga mängude kohta. Gurud ennustavad lisaks Juventuse-Sevilla mängule tulemusi ka Sporting-Real Madridi ning Monaco-Tottenhami kohtumistele.

Jaga
Kommentaarid