"Olen oma meeskonna üle uhke. Mulle meeldib võita, aga me näitasime täna üles julgust. Arsenalil on väga head kiired mängijad, kuid me näitasime kõvasti iseloomu," ütles Guardiola.

Kuigi Arsenal pääses 76. minutil juhtima tänu Manuel Neueri prohmakale, pole Guardiolal oma väravavahile etteheiteid. "Esimesel poolajal tegi ta mõned head tõrjed. Ma pole kunagi kritiseerinud mängijat otsuste tegemise eest - olgu need siis valed või õiged. See on jalgpall. Me ei kaotanud Neueri pärast," ütles ta.

"Mind häirib, et ma ise ei saa mängida! Ma tahaks ise seal olla. Aga meie esitus oli OK. Me lõime piisavalt võimalusi, et võita. Kui me analüüsime esimest poolaega, siis neil oli kaks võimalust, meil oli kolm või neli."

Bayern on kaotusest hoolimata 6 punktiga F-alagrupi liider, Arsenal teenis võiduga oma esimesed kolm punkti ning hoidis oma edasipääsulootused elus.

"See võit tugevdab meie ning meie ümber olevate inimeste ja fännide usku. Tasakaal hea kaitsetöö ja rünnaku vahel on väga tähtis. Vajame head tulemust Bayerni vastu ka järgmises mängus. Aga keskendugem nüüd Evertonile," sõnas Wenger.