Kaheksandikfinaali avamäng Torinos oli lõppenud 2:2 viigiga. Juventus läks vastu ootusi ka Münchenis 2:0 ette, kuid normaalaja esimesel üleminutil viigistas Thomas Müller 2:2. Lisaajaks oli mulluse finalisti Juventuse püssirohi otsas ning Bayern lõi veel kaks väravat.

"Tahaksin kiita meeskonda hea töö eest. See oli tohutu jõuproov ning me mängisime 65 minutit hästi, lõime võimalusi. Kuid me tegime lõpus suure vea. See on jalgpall, kuigi muidugi ma olen natuke pettunud," rääkis Allegri.

"Me juhtisime 2:0 ning võinuksime lüüa kolmanda. Lewandowski värav oli üks vähestest võimalustest, mis neil tekkis. Mäng oli 2:1 peal peaaegu lõppenud. Ma olen rahul, kuid samas pettunud. Rahul esimese 70 minutiga. Kuid jalgpall on teinekord kinni detailides ning just see lõpus, kui Müller 2:2 lõi, juhtuski."

"Keegi ei oodanud, et me Bayerni vastu Münchenis niimoodi mängime. Kaotasime, kuid võime oma tänase esituse üle uhked olla. Nüüd peame keskenduma Itaalia meistrivõistlustele ning ootama järgmist Meistrite liiga hooaega."

Pep Guardiola: "Võitsime ühte eelmise aasta finalistidest. Lõime Itaalia meeskonna vastu neli väravat ning pääsesime veerandfinaali. Õnnitlused meeskonnale, aga samas ka Juventusele. Ütlesin poolajal mängijatele, et nad ei tohi lasta endale rohkem ühtegi väravat lüüa, aga kui me suudame ise skoorida, siis võib kõike juhtuda. Palusin neil mängida rohkem äärtelt läbi Ribery ja Costa. Juvel oli veel teise poolaja alguses paar võimalust, kuid edasi kontrollisime meie mängu. Kui nad oleksid kolmanda värava löönud, oleks meiega kõik olnud. Lisaajal mängis juba ainult üks meeskond ja selleks oli Bayern."