Pariisi Saint-Germain - Leverkuseni Bayer 2:1 (1:1) - kokkuvõttes 6:1
Väravad: 13. Marquinhos, 53. Lavezzi - 6. Sam
Eemaldamine: 78. Can

Barcelona - Manchester City 2:1 (0:0) - kokkuvõttes 4:1
Väravad: 67. Messi, 90.+1. Daniel Alves - 89. Kompany
Eemaldamine: 78. Zabaleta

Barcelona, kel avamängust Londonis oli kaasas 2:0 võit, avas kodusel Nou Campil skoori Lionel Messi tabamusest 67. minutil. 78. minutil jättis kohtunikuga vaidlema läinud Pablo Zabaleta kaaslased kümnekesi, kuid City suutis sellest hoolimata 89. minutil oma ainsa värava lüüa. Esimesel üleminutil kasutas Barcelona ülekaalu ära Daniel Alves. Kokkuvõttes Barcelonale 4:1 võit.

Barcelona poolkaitsja Xavi: "City on hea meeskond, kuid täna oli mäng meie kontrolli all. Saavutasime oma eesmärgi pääseda veerandfinaali ja oleme selle üle õnnelikud. Taastasime selle Barcelona tunde ja lahkume siit rahulolevatena. Fännid olid sensatsioonilised, lõid vinge atmosfääri ja olid tõeliselt meie taga."

City kapten Vincent Kompany: "Andsime endast kõik. Oleks me suutnud varem skoorida, oleks see mängus midagi muutnud. See oli alles meie kolmas aasta selles sarjas, seega teame, et järgmisel aastal ei pea me enam kedagi kartma. Kuigi me kaotasime, andis meie esitus enesekindlust. Küll meie hetk tuleb."

Leverkuseni Bayer, kes avamängu PSG-le kaotas 0:4, alustas tormiliselt 6. minuti väravaga, kuid 13. minutil purustas Sami Hyypiä hoolealuste lootused Marquinhose viigitabamus. 28. minutil eksis Leverkuseni kapten Simon Rolfes penaltil ja 53. minutil vormistas lõppskoori 2:1 Ezequiel Lavezzi. 68. minutil nägi enda eest teist kollast kaarti Leverkuseni poolkaitsja Emre Can.

Leverkuseni kapten Simon Rolfes: "Pole lihtne mängida, kui sa juba tead, et oled väljas. Meie jaoks oli see siiski au ja prestiiži küsimus. Vähemalt me suutsime mängu natuke rohkem lahtisena hoida kui eelmisel korral. Pärast punast kaarti polnud neid võimalik enam surve alla panna."