Enne tänast oli Inglismaa Premier League'i klubide saldo Euroopa tugevaimas klubisarjas üpriski piinlik - tänavu oldi kuuest mängust kaotatud tervelt viis ning seega oli selge, et United ja City soovivad nii Inglismaa tiimide kui enda au päästa.

Sellega ka hakkama saadi, kuid midagi lihtsalt neile ei antud. United jäi koduplatsil Wolfsburgi vastu juba 4. minutil kaotusseisu, aga Juan Mata penalti ja Chris Smallingu teise poolaja varajane värav jätsid kõik kolm punkti siiski Old Traffordile.

Ka teine Manchesteri suurklubi City oli Saksamaa tiimiga raskustes, kui väravateta avapoolaja järel Borussia Mönchengladbachi vastu võõral väljakul kaotusseisu jäädi. 65. minuti viigivärava järel tundus juba, et City peab kahe mängu järel ühe punkti peale jääma, kuid 90. minutil päästis kõik kolm silma neile tipuründaja Sergio Agüero, kes realiseeris 11-meetri karistuslöögi. Sealjuures peab City suuresti tänama väravavaht Joe Harti, kes suurepärase mängu juures esimesel poolajal ka penalti ära tõrjus.

Väärt saavutusega sai maha ka maailma üks parim jalgpallur Cristiano Ronaldo, kes Real Madridi 2:0 võiduni Malmö vastu juhtis ning sellega oma karjääri 500. ja 501. värava lõi.

Kõik tänased mängud (sulgudes väravalööjad):