Üliolulise võidu sai Arsenal, kes mängis tänu Alexis Sanchezi (2) ja Mesut Özili väravatele kodus üle Zagrebi Dinamo 3:0.

Kuna Müncheni Bayern purustas samal ajal Olympiacose 4:0 (väravad Douglas Costa, Robert Lewandowski, Thomas Müller, Kingsley Coman), on viimase vooru eel F-alagrupi tabeliseis väga intrigeeriv. Edasipääsu kindlustanud Bayernil on 12 ning Olympiacosel 9 ja Arsenalil 6 punkti.
Viimases voorus mängib Arsenal võõrsil Olympiacosega, kellele kodus kaotati 2:3.

Tänase õhtu suurima võidu sai Barcelona, kes purustas kodus AS Roma koguni 6:1. Kaks tabamust said kirja nii Luis Suarez kui Lionel Messi, ühe lisasid Gerard Pique ja Adriano. Roma auvärava lõi üleminutitel Edin Džeko, kes ei suutnud kümmekond minutit varem penaltit realiseerida.

Kõige dramaatilisema võidu võttis Gent, alistades Kalifa Coulibaly viienda lisaminuti väravast võõrsil Lyoni 2:1. Prantslased olid 7. minutil Jordan Ferri väravast juhtima asunud, kuid avapoolaja keskel seadis Danijel Milicevic jalule viigi.

Olulise võidu sai ka Londoni Chelsea, kes seljatas Iisraelis Tel Avivi Maccabi 4:0. Gary Cahilli avavärava järel jäi Maccabi Tal Ben Haimi eemaldamise järel vähemusse ning seejärel tegid veel skoori Willian, Oscar ja Kurt Zouma.

Tulemused:

E-alagrupp:
Borissovi BATE - Leverkuseni Bayer 1:1
Barcelona - AS Roma 6:1

Tabeliseis: Barcelona 13 punkti, Bayer 5, Roma 5, BATE 4

F-alagrupp:
Arsenal - Zagrebi Dinamo 3:0
Bayern - Olympiacos 4:0

Tabeliseis: Bayern 12, Olympiacos 9, Arsenal 6, Zagreb 3.

G-alagrupp:
Maccabi - Chelsea 0:4
Porto - Kiievi Dünamo 0:2

Tabeliseis: Chelsea 10, Porto 10, Kiiev 8, Maccabi 0.

H-alagrupp:
Peterburi Zenit - Valencia 2:0
Lyon - Gent 1:2

Tabeliseis: Zenit 15, Gent 7, Valencia 6, Lyon 1.