Hädasti võitu vajanud Manchester United asus küll Anthony Martiali 10. minuti väravast juhtima, kuid vaid neli minutit hiljem Naldo viigistas ja pooletunnise mängu järel viis Vieirinha sakslased 2:1 ette.

Unitedi jaoks tärkas lootus uuesti 82. minutil, kui Josuha Guilavogui suunas Marouane Fellaini pealelöögi järel palli oma väravasse. Kuna teises sama alagrupi mängus PSV Eindhoveni ja Moskva CSKA vahel oli samal ajal seis 1:1, tähendas hetkeseis inglastele edasipääsu. United sai aga viigiseisu nautida napid poolteist minutit ja siis lõi Naldo 3:2. Kulus veel kaks minutit ja PSV asus Davy Pröpperi väravast CSKA vastu 2:1 juhtima. See tähendas, et ManU vajas edasipääsuks juba võitu ehk kahte väravat. Kuigi sakslaste värava all tekkis lõpuminutitel veel mitu ohtlikku võimalust, United mängu päästa enam ei suutnud.

3:2 võit tagas Wolfsburgile 12 punktiga esikoha, teisena läheb B-grupist edasi PSV (10p), kes võitiski CSKA-d 2:1. Manchester United piirdus 8 punkti ja kolmanda kohaga, mis tähendab jätkamist Eurooa liigas.

Õhtu kõige suureskoorilisema võidu võttis Madridi Real, kes alistas koduväljakul Rootsi meistri Malmö koguni 8:0. Neli väravat löönud Cristiano Ronaldo püstitas Meistrite liiga uue rekordi, sest lõpetas alagrupiturniiri koguni 11 väravaga. Senine rekord oli 9, mida portugallane jagas Luiz Adrianoga. Real kordas ühtlasi sarja kõigi aegade suurimat võitu - 2007. aastal oli Liverpool alistanud Istanbuli Besiktase samuti 8:0. Märkimisväärne on, et ka toona oli rekordi püstitanud klubi peatreeneriks Rafael Benitez.

Kõik tulemused:

A-alagrupp:
Paris Saint-Germain - Donetski Šahtar 2:0
Real Madrid - Malmö 8:0
Tabeliseis: Real 16, PSG 13, Šahtar 3, Malmö 3

B-alagrupp:
PSV Eindhoven - Moskva CSKA 2:1
Wolfsburg - Manchester United 3:2
Tabeliseis: Wolfsburg 12, PSV 10, ManUnited 8, CSKA 4

C-alagrupp:
Benfica - Atletico Madrid 1:2
Galatasaray - Astana 1:1
Tabeliseis: Atletico 13, Benfica 10, Galatasaray 5, Astana 4

D-alagrupp:
Manchester City - Borussia Mönchengladbach 4:2
Sevilla - Juventus 1:0
Tabeliseis: ManCity 12, Juventus 11, Sevilla 6, Mönchengladbach 5