Juba mängu algusest peale oli selge, et Rumeenia klubi Pandurii oli tulnud Kadriorgu noppima selget võitu. Levadiale pandi surve peale ja rumeenlased otsisid auke Levadia kaitseliinis. Ehkki Levadial oli paar head kontrarünnakut, olid domineerivamad siiski rumeenlased. Poolajaks suutis Levadia hoida enda väravapuuri õnneks siiski puhtana.

Teisel poolajal rumeenlased ei loobunud kõvast surevstamisest ning Levadia mängijad Jahhimovitš ja Voltškov said kollased kaardid. Kõige ohtlikum moment oli 84. minutil, kui nurgalöögi järel sai pallile pihta rumeenlaste Momčilović. Õnneks suutis Levadia väravavaht , ukrainlane Roman Smiško, ka selle löögi tõrjuda.

Rumeenlased suutsid lüüa palli raamide poole kokku üheksal korral, eestlased said löögile kolmel korral. Korduskohtumine on Rumeenias, 25. juulil.

Levadia sammus Euroopa liiga teise eelringi, alistades Walesi klubi Bala Town FC kahe mängu kokkuvõttes 3:2 (avakohtumise kaotas Levadia võõrsil 0:1).

Rumeenia klubi pääses turniiri teise eelringi otse. Möödunud nädal kohtuti sõpruskohtumises Tarmo Kingi koduklubi Györi ETO-ga ja kaotati 1:2.