Küsimusele, kui palju ta kaks nädalat tagasi Florast ja Eesti jalgpallist üldse teadis, vastas 49-aastane austerlane: "Ranicki oli selle paari favoriit. Flora esimene koduvõit 2:0 oli väike üllatus. Aga kui me hiljem videosid nägime, saime aru, et tegu on väga hea taktikaga meeskonnaga. Viimased kaks nädalat oleme keskendunud vaid sellele mängule. Floral on väga noor meeskond, kellel on kaks-kolm võtmemängijat: üks neist on Eesti üks kuulsamaid mängijaid Konstantin Vassiljev, keda tean juba kümme aastat ja keda me väga oma meeskonda tahtsime. Usun, et homme tuleb raske mäng."

Hütter ütles, et Vassiljev käis ühe Austria klubi juures treenimas, mida tema toona juhendas, kuid ei täpsustanud, millisest klubist käib täpsemalt jutt. Tõenäoliselt pidas ta silmas Austria Bundesliga klubi Altachi Rheindorfi. 2009. aastal käisid kõlakad, et siis veel Sloveenias Lendava Nafta rivistuses mänginud 25-aastane Vassiljev on just Altachi soovide nimekirjas.

Alles kolm nädalat tagasi puhkuselt naasnud ja treeningutega alustanud Eintracht peab homme oma 2019/2020 hooaja esimese ametliku kohtumise. Šveitsis treeninglaagris viibides on viimase Bundesliga hooaja seitsmes meeskond mänginud kaks sõpruskohtumist sealsete Young Boysi ja Luzerni vastu. Esimesele kaotati 10. juulil 1:5, teist võideti 3:1.

"Meie seisund ei ole sada protsenti. Vajame selleks võistlusmänge. Kuid mul on tunne, et ettevalmistus on kulgenud hästi. Järgmine samm arengus saabki nüüd olema ametlike mängude pidamine. Peame oma mängu üles leidma, siis võime teha tulemuse," sõnas Hütter.

Kui näljased Frankfurti mängijad praegu on, arvestades, et nende viimane ametlik võit oli aprillis Euroopa liiga veerandfinaalis Benfica vastu? Hütter: "Kõik Frankfurtis on sel hooajal Euroopa liigas näljased. Meid ootab ees raske teekond alagrupiturniiri poole, homme seisab ees esimene mäng. Ootame seda klubis väga suure huviga, sest loodame teha sama eduka hooaja kui eelmise, mis oli imeline."
Dominik Kohr

Pressikonverentsil osales ka 25-aastane poolkaitsja Dominik Kohr, kes 2015.-2017. aastani kuulus FC Augsburgi ridadesse ja mängis seal koos Ragnar Klavaniga. "Ma ei tea Eesti jalgpallist palju, ainult Klavanit. Eeldan, et valdame homme rohkem palli, kuid ka vastane on võimeline võidu nimel heitlema. See on meie jaoks väga tähtis mäng. Tahame teha hea tulemuse," ütles ta.

Frankfurti võimalikku algkoosseisu ennustada on suvel meeskonnas toimunud muudatuste tõttu keeruline. Delfi palus abi mõnelt kohal viibivalt Saksa ajakirjanikud, kuid isegi nemad ei julgenud midagi paberile kritseldada. Sõprusmängudes vahetati poolaegadel välja kogu meeskond peale väravavahi, kes vigastuse tõttu Tallinnasse üldse ei tulnudki. Eintrachti taanlasest esikinnas Frederik Rönnow sai vigastada möödunud laupäevasel treeningul ning vajab paranemiseks umbes kahte nädalat. Hütter ütles, et pole veel otsustanud, kas homme seisab postide vahel 29-aastane Felix Wiedwald või 34-aastane Jan Zimmermann.

Vigastusega on kimpus ka Šveitsi koondise poolkaitsja Dijbril Sow. Parematele jahimaadele siirdusid suvise üleminekuakna jooksul ründajad Luka Jovic, kes läks Madridi Reali ning Sebastian Haller, kelle meelitas endale West Ham United. Nimekamatest meestest annavad Frankfurti koosseisus tooni Horvaatia koondise ääreründaja Ante Rebic ning Hollandi koondislased Jonathan De Guzman ja Jetro Willems. Samuti on rivis 2014. aastal Saksamaa koondisega maailmameistriks tulnud äärekaitsja Erik Durm.

Flora - Frankfurti kohtumine algab homme A. Le Coq Arenal kell 20. Delfi teeb mängust tekstipõhise otseülekande.

Galerii Eintrachti treeningust: