Kompany, kes jäi vigastuse tõttu eemale ka hiljutisest MM-valikmängust Eestiga, vahetati viimases mängus Crystal Palace'iga pingile enne poolajavilet, olles kokku põrganud väravavaht Claudio Bravoga.

Eurosport vahendab, et Kompany olla pärast kokkupõrget näinud asju topelt, lisaks sai ta põlvevigastuse.

"Õnneks ei juhtunud peaga midagi hullu," ütles City peatreener Pep Guardiola enne kolmapäevast Meistrite liiga mängu Mönchengladbachi Borussiaga. "Tegelik probleem peitub põlves. Ta on nüüd järgmised nädalad vigane."

Küsimusele, kas Kompany võiks naasta Meistrite liiga play-off mängudeks, vastas Guardiola: "Praegu pole see hetk. Esmalt peame me järgmisse ringi pääsema."

Kompany käis pärast eelmise hooaja Meistrite liiga poolfinaali kaotust Madridi Realile kubeme- ja reie tagalihase operatsioonil, lisaks kimbutasid teda pidevalt sääremarjaprobleemid. Septembris vigastas ta liigakarikamängus Swanseaga taas kubet ning on sellest ajast saadik väga kaootiliselt platsil käinud.

"Peame teda nädalast nädalasse aitama, et ta saaks tihedamini mängida. Ta on kurb, kuid ta on parimates kätes. Ta reisib Hispaaniasse haiglasse, kus ta saab parimat võimalikku taastusravi," lisas Guardiola.

Manchester City vajab täna Meistrite liigas edasipääsu kindlustamiseks võõrsil Saksa klubi vastu võitu. Viimases mängus saadi emotsionaalne 3:1 võit Guardiola endise tööandja FC Barcelona üle.