Sel korral mängisid Superkarikale Meistrite liiga võitja Liverpool ning Euroopa liiga võitja Londoni Chelsea. 1:1 lõppenud normaalaja järel mängiti lisaaeg. Seejärel oli seis viigis 2:2 ning edasi hakati lööma penalteid. Seal oli skooriga 5:4 parem Liverpool.

Kohtumine algas paremini Chelsea jaoks, kes asus 36. minutil Olivier Giroud' tabamusest juhtima. Liverpool jõudis viigini tänu Sadio Mane 48. minuti väravale.

Liverpool sai omakorda juhtima 95. minutil, kui Mane oli teistkordselt täpne. Kõigest kolm minutit hiljem tõmbas Liverpooli puurilukk Adrian karistusalas pikali Tammy Abrahami. VAR vaatas olukorra üle ning tulemuseks oli penalti. 101. minutil saatis palli 11 m karistuslöögi punktist väravasse Jorginho.

Penaltiseerias oli lõpuks ainsaks eksijaks Chelsea mängumees Abraham, kes oli ka viimaseks lööjaks. Liverpoolile võidu toonud penalti realiseeris eelnevalt Mohamed Salah.

Liverpool võitis Superkarika neljandat korda. Triumfini oldi varasemalt jõutud ka 1977., 2001. ja 2005. aastal. Kaotajana tuli neil väljakult lahkuda 1978. ja 1984. aastal.

Chelsea sai Superkarikale mängida neljandat korda. Ainus võit pärineb neil 1998. aastast. Kaotus tuli lisaks seekordsele allajäämisele vastu võtta nii 2012. kui ka 2013. aastal.