Doktor Marijana Kovacevic kuulsate klientide hulka on kuulnud ka näiteks Robin van Persie ja Frank Lampard, vahendab Daily Mail.

Brasiilias sündinud Hispaania koondislasel diagnoositi pärast nädalavahetusel toimunud viimast liigamängu Barcelonaga reielihase esimese astme rebend - vigastus, millest tavaliselt tullakse välja umbes 15 päevaga.

Costa aga lendas Belgradi lootuses juba laupäevaks terveks saada. Treeningutele oodatakse Costat tagasi tänaseks.

Mida imeravitseja Kovacevic oma patsientidega täpsemalt teeb, saab aimu iisraellasest poolkaitsja Yossi Benayouni kirjelduste läbi, kes käis tema juures, kui mängis veel Liverpoolis.

"Ta seletas mulle kõik enne tegutsemist ära ja ütles, et kasutab naise platsentast pärit vedelikke. Midagi musklisse endasse sisse ei läinud. Ta lihtsalt määris seda vedelikku kannatada saanud ala peale. Tänu sellele sain ma peatselt terveks ja oma meeskonda tähtsal hetkel aidata," rääkis Benayoun.

Benayouni toonane peatreener Rafael Benitez lisas: "Ta on farmakoloogiakraadiga arst ning väga hea just lihasevigastuste erialal. Kui mängijale ennustatakse, et ta on väljas neljaks nädalaks, aga saab tagasi vormi kahe või kolme päevaga ning kasutatakse looduslikke vahendeid, siis miks mitte? See on tervistav."

Meistrite liiga finaalis osalemine on kahtluse all ka Atletico türklasest poolkaitsjal Arda Turanil, kes tegi küll teisipäevase trenni kaasa, kuid harjutas teistest mängijatest eraldi.