"On uskumatu, kui palju mänge Giggs on selles sarjas pidanud (150 mängu, 30 väravat - toim). Ta oli täna silmapaistev ja andis väravatele kaks briljantset söötu. Ta on friik. Ta on tõesti eriline. Ta ei jätka selliselt igavesti, seega me peame leidma uue Ryan Giggsi ja kasutama teisi mängijaid, kuid täna oli meil tema kogemust vaja," kiitis Moyes meeskonna august välja aidanud Walesi veterani.

United alustas Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumist Kreeka meistri vastu 0:2 kaotusseisust, kuid van Persie penalti ja kaks meisterlikku väravat viisid nad veerandfinaali, mille vastane selgub reedesel loosimisel.

"Ainult teatud mängijad on võimelised Meistrite liigas kübaratrikki tegema. Robin van Persie on üks nendest. Ta on suurepärane," ütles Moyes ja kommenteeris hollandlase vigastust, mille tõttu ta mängu lõpu eel välja vahetati: "See ei tundu väga halb, ta sai põlvepiirkonda löögi."

Olympiakose peatreener Michel: "Tahaksin oma mängijaid pingutuse eest õnnitleda. Tulemust vaadates võib mõnele jääda mulje, et see oli ühepoolne matš, aga ei olnud. Jalgpallis otsustatakse asjad kahes karistusalas ning meie tegime täna mõlemas otsas vigu. Meil olid omad võimalused, kuid ebaõnnestusime nende lõpetamises. Meeskonnad, kes sellisel tasemel enamus väravavõimalusi ära ei löö, maksavad selle eest. David de Gea oli üks Unitedi parimaid mängijaid - see selgitab ilmselt, miks lõppseis on 3:0."