Manchester United alustas PSG vastu kohtumist suurepäraselt: juba teisel minutil kasutas Romelu Lukaku ära pariislaste kaitsja Thilo Kehreri kohutava tagasisöödu ning viis Unitedi juhtima. Edu ei kestnud pikalt - 12. minutil viigistas Kylian Mbappe hea söödu järel seisu Juan Bernat.

Järgnes PSG domineerimisel kulgenud avapoolaeg, kuid ometi oli see taas United, kes sisuliselt eikuskilt värava leidis - PSG väravavahil Gianluigi Buffonil oli vihmasel platsil raskusi Marcus Rashfordi kauglöögi tõrjumisega ning 30. minutil oli see taas Lukaku, kes vastase eksimuse väravaks realiseeris.

Teisel poolajal hakkas pisut rohkem palli hoidma ja ründama ka väravat vajanud United, kuid väga häid šansse neil ei tekkinud. Õlekõrs tekkis lõpuks totaalselt ootamatult: Diogo Dalot' suhteliselt optimistlik kauglöök võttis õrna rikošeti Presnel Kimpembe käest ning kuigi esimesel pilgul kohtunikud seda ei tuvastanud, siis VAR ei eksinud - käsi ja penalti! Pika pausi järel ei vedanud Marcus Rashfordi närvid teda alt ning Buffon sai üle mängitud - 3:1 ning United edasi, sealjuures oligi neil kogu mängu peale täpselt kolm võimalust!

Teine samal ajal toimunud mäng oli samamoodi dramaatiline. Koduplatsil avamängu 1:2 kaotuse järel tagaajaja positsioonilt alustanud Porto oli kogu kohtumise jooksul Roma vastu aktiivsem pool ning nende 2:1 edu normaalajal viis matši lõpuks lisaajale. Seal otsustas mängu taas VARi abil saadud penalti - kohtunik võttis Porto kasuks ära karistusalas särgist tirimise, mõned minutid hiljem aga otsustasid vilemehed, et Porto kastis vastase "abiga" kukkunud Roma mees penaltit ei väärinud. Porto kangelaseks tõusiski lõpuks äärekaitsja Alex Telles, kes VARi abiga saadud penalti kodupubliku ees 117. minutil realiseeris ning sellega portugallased kaheksa parema sekka viis.

Kuula, mida rääkis mängudest värske jalgpallisaade "Futboliit":

1x
00:00