C-grupis pidasid tõelise põnevuskohtumise maha liider Manchester City ja tabeli viimane meeskond Atalanta. City jaoks algas kohtumine hästi, kui juba 7. minutil viis Raheem Sterling külalised juhtima. Cityl oli suurepärane võimalus eduseisu duubeldada, aga 43. minutil eksis Gabriel Jesus penaltil.

49. minutil viigistas Mario Pašalic võõrustajate poolt seisu. Eriti põnevaks läks olukord kümmekond minutit enne kohtumise lõppu, kui punase kaardi teenis City puurilukk Claudio Bravo. Kuna Bravo oli ise poolajal sekkunud mängu ja välja vahetanud vigastada saanud Edersoni, tuli Pep Guardiolal väravasse saata hoopis paremkaitsja Kyle Walker. Vaatamata seitsmele lisaminutile ei suutnud Atalanta head võimalust ära kasutada ning kohtumine lõppes 1:1 viigiseisul.

Teine C-grupi kohtumine Dinamo Zagrebi ja Donetski Šahtari vahel osutus samuti trilleriks. Avapoolaeg lõppes 1:1 viigiseisul. 74. minutil jäi Zagreb Nikola Moro kahe kollase kaardi tõttu vähemusse, aga vaid 5 minutit hiljem teenis teise kollase ka Šahtari mängija Marlos.

Zagreb pääses omakorda tänu 83. (Luka Ivanusec) ja 89. minuti (Arijan Ademi) tabamustest juhtima, aga sellega polnud veel kohtumine otsustatud. Lisaminutitel lõid Junior Moraes ja Tete kaks väravat ning võitlesid Šahtarile välja 3:3 viigi.

A-grupis korraldas hävitustöö Madridi Real, kui kodus võõrustati Galatasaray meeskonda. Juba 14. minutiks olid võõrustajad 3:0 ees, kui 2 väravat lõi 18-aastane Rodrygo ja penalti realiseeris kapten Sergio Ramos. Esimesel poolajal lisas veel ühe tabamuse Karim Benzema. Teisel poolajal sai prantslane kirja veel teisegi tabamuse ning 92. minutil vormistas kübaratriki ja ühtlasi lõppseisu noor täht Rodrygo.

A-grupis jätkab täiseduga liider PSG. Kodus alistati sedapuhku 1:0 Club Brügge, võiduvärava lõi Mauro Icardi.

B-grupis kindlustas edasipääsu 16 parema hulka Müncheni Bayern. Koduväljakul 2:0 Olympiakose alistanud Bayernile tõid võidu Robert Lewandowski ja Ivan Perisici tabamused.

Suure sammu edasipääsus osas astus ka Tottenham Hotspur, kui võõrsil oldi 4:0 parem Crvena zvezdast. Kaks tabamust sai kirja Heung-min Son, ühe värava lisasid veel nii Giovani Lo Celso kui ka Christian Ericsen.

D-alagrupis selgus samuti üks edasipääseja, kui Torino Juventus alistas võõrsil napilt 2:1 Moskva Lokomotivi. Võiduvärava lõi Douglas Costa 93. minutil.

Esimese võidu sai kirja Leverkuseni Bayer, kes oli 2:1 parem Madridi Atleticost.