Chelsea ja Müncheni Bayerni kohtumise avapoolaeg möödus tasavägiselt. Mõlemal meeskonnal oli häid võimalusi, aga väravaid jäid siiski löömata. Teine poolaeg võttis aga Chelsea jaoks kiirelt kohutava pöörde.

51. minutil viis Serge Gnabry külalised juhtima ning vaid kolm minutit hiljem duubeldas ise ka seisu. Mõlemale väravale tegi eeltöö Robert Lewandowski. 76. minutil sai poolakas samuti jala valgeks, lüües oma tänavuse hooaja 11. värava Meistrite Liigas. Loetud minutid hiljem sai Chelsea veel ühe halva uudise, kui karmi vea eest teenis punase kaardi Marcos Alonso. Bayern võttis lõpuks 3:0 võidu.

Napoli ja Barcelona avapoolaeg kuulus võõrustajatele. Dries Mertensi iluvärav 30. minutil viis võõrustajad juhtima. Kuigi Barcelona valdas rohkem palli, ei suudetud midagi ohtlikku korda saata ning avapoolaeg lõppes itaallaste 1:0 võiduga.

Teisel poolaeg algas sarnase pildiga. Külalised valdasid rohkem palli, kuid Napoli kaitse püsis. Barcelona suutis 57. minutil lõpuks võõrustajate kaitse lahti muukida, kui kastis mängiti täiesti vabaks Antoine Griezmann, kes võimalust kasutamata ei jätnud. Lõpuks jäi prantslase tabamus ka Barcelona ainsaks raamidesse läinud löögiks.

Napoli ajas mängu lõpus taga teist väravat, aga Marc Andre ter Stegeni tõrjed hoidsid Barcelona elus ning kohtumine lõppes ikkagi 1:1 viigiga. Kuigi Barcelonal on väärtuslik võõrsilvärav kirjas, siis mängu lõpp tõi mitu tagasilööki. Normaalaja lõpus teenis kahe minutiga kaks kollast kaarti Arturo Vidal, lisaks sai vigastada keskkaitsja Gerard Pique.

Korduskohtumised mõlemas paaris peetakse 18. märtsil.