Liverpool pööras mängu enda kasuks juba esimese pooltunniga, kui väravani jõudsid Naby Keita ja Roberto Firmino. Kui Keita löök lendas võrku rikošetist, siis Firmino lükkas rahulikult väravasse Trent Alexander-Arnoldi söödust tulnud palli.

Teisel poolajal oli Liverpoolil veelgi võimalusi, kuid rohkem väravaid ei sündinud. Mullu Meistrite liiga finaalis Madridi Realile kaotanud Liverpool on kordusmängu eel selge favoriit eeskätt seetõttu, et suutis oma värava puhtana hoida.

Tottenhami ja Manchester City kohtumises oli külalistel juba 13. minutil suurepärane võimalus juhtima asuda, kui kaitsja Danny Rose mängis karistusalas käega ja kohtunik otsustas VARi abil penalti määrata. Tottenhami puurivaht Hugo Lloris suutis aga Sergio Agüero 11 meetri karistuslöögil õige nurga ära arvata, tõrjuda ja koduklubi päästa.

Teise poolaja 57. mintil tabas Tottenhami tõsine tagasilöök, kui nende esiründaja Harry Kane vigastas vasaku jala hüppeliigest ning pidi platsilt lahkuma. Kuigi seejärel oli domineerivamaks pooleks City, suutis väravani jõuda hoopis Spurs - 78. minutil saatis karistusalast palli võrku korealane Son Heung-Min. Seisuga 1:0 kohtumine lõppeski.

Kolmapäeval peavad veerandfinaali avamängu Manchester United ja FC Barcelona ning Amsterdami Ajax ja Torino Juventus.

Kuula ka jalgpallisaadet "Futboliit", kus Meistrite liiga mängudele eelvaade tehti!

1x
00:00