Manchester City ja Liverpooli mäng sai väga tulise alguse - juba 2. minutil tegi külalismeeskonna keskkaitsja Virgil van Dijk ootamatu pallikaotuse ja lasi Cityl kontrarünnakuga nõelata, mille lõpetas väravaga Gabriel Jesus.

Avapoolaega selgelt domineerinud ja rohkelt ohtlikke võimalusi loonud City jõudis 42. minutil ka teise väravani, kuid kohtunik fikseeris selles olukorras suluseisu ja tabamust ei lugenud. Tegelikult põrkas aga pall värava löönud Jesusele Liverpooli mängumehest James Milnerist, mis tähendab, et suluseisu polnud. City peatreener Pep Guardiola läks vaheajal kohtunikega õiendama ja saadeti selle eest teiseks poolajaks tribüünile.

Teist poolaega alustas Liverpool ründavalt ja 11. minutil kandis see ka vilja, kui Mohamed Salah jõudis kontrarünnakul väravani. City vajas sellest hetkest edasipääsuks juba nelja väravat. Seda aga ei suudetud ning hoopis Roberto Firmino jõudis sihile ja tagas Liverpoolile 2:1 võidu. 82. minutil vahetati platsile ka Klavan, kes tuli just Firmino asemele.

FC Barcelona, kes oli kodus võitnud AS Romat 4:1, jäi Itaalias juba 6. minutil Edin Džeko väravast kaotusseisu. Teise poolaja alguses said itaallased penalti ja Daniele De Rossi realiseeris selle seisuks 2:0. Roma vajas edasipääsuks veel ühte väravat ja 82. minutil sai Kostas Manolas sellega ka hakkama! Barcelona surus küll lõpuminutitel maruliselt, kuid päästvat väravat neil lüüa ei õnnestunud ning Hispaania suurklubi jäi juba kolmas hooaeg järjest Meistrite liiga poolfinaalist välja!

Tulemused:

Manchester City - Liverpool 1:2 (kokkuvõttes 1:5)
2. Gabriel Jesus - 56. Mo Salah, 77. Roberto Firmino

AS Roma - Barcelona 3:0 (kokkuvõttes 4:4, edasi pääses Roma)
6. Edin Džeko, 58. Daniele De Rossi (penalti), 82. Kostas Manolas

Manchester City algkoosseis: Ederson, Walker, Otamendi, Laporte, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Sane, Sterling, Bernardo, G Jesus.

Liverpooli algkoosseis: Karius, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Milner, Oxlade-Chamberlain, Salah, Firmino (82. Klavan), Mane.