Ronaldo mängud EM-il on seni olnud kõike muud kui ühtlaselt stabiilsed. Turniiri teises kohtumises ei suutnud pallivõlur sisse lüüa mitut head väravavõimalust, mille tagajärjel Taani poolehoidjad hakkasid skandeerima „Messi, Messi, Messi,“ vihjates, et Ronaldo pole maailma parim mängija. Kolmandas ja otsustavas mängus oli Ronaldo seevastu suurepärases hoos. Tema kaks väravat aitasid Portugalil alistada 2-1 Hollandi ja koht veerandfinaalis saigi tõeks.

Just peale Ronaldo halba mängu Taani vastu ägestuski Barcelona president Roselli. „Cristiano Ronaldo ei ole paremuselt maailma teine mängija maailmas, tegelikult on ta kaheteistkümnes ja meie klubis ta algkoosseisu ei kuuluks,“ ütles Rosell Hispaania ajalehe AS-i sõnul.

Samuti lisas Roselli, et eelistab Barcelona peatreenerina kindlasti praegust lootsi Tito Vilanovat Madridi Reali Jose Mourinhole. Põhjuseks toob Barcelona president asjaolu, et Mourinho peab iga hinna eest alati võitma, saagu mis tahes. Roselli vihjas sellega El Clasicol toimunud vahejuhtumile, kus Mourinho oma näpud Vilanova silmadesse pistis.