Alljärgnevalt toome mõned mõtted Delfi kommentaariumist:

"Barca meeste näitlemine oli ikka väga masendav. Sellised vennad võiks pika võistluskeelu saada, muidu ei lõppegi see jama ära!"

"Tehke palun faktid selgeks, kohtunik määras Barcelonale rohkem vigu kui Real Madridile, Adebayor ja Marcelo väärisid samuti punaseid kaarte, Arbeloa ja Ramos mängisid kõrvuti teiste kaitsjatega kollase kaardi piiri peal, lihtsalt Madridi mängijate vead olid kordades jõhkramad kui Barcelona vead, ehkki viimased neid rohkem tegid."

"Kas selleks, et Pepe punast õigustada, oleks pidanud tollel teisel minema jalaluu? Läks õnneks, et ei läinud, kuigi lähedal oli (kui ikka viitsiti kordust vaadata)."

"Pepe kaardi kohta ütles Pique väga hästi, et kui sa mängid tulega, saad lõpuks kõrvetada. Et ka Pique tunnistab, et asi ei olnd punast väärt. Aga piiri peal mängides on punane kergem tulema."

"Kui kohtunik nägi, et oli ohtlik mäng palli pärast, siis tuli viga vilistada ja anda punane. Kas nägid kuidas Alves kukkus nagu mingi tuuleveski, hea, et kondid terveks jäid. Võib-olla teisel mängijal oleks üldse jalatrauma tekkinud. Hispaania liigas mängitakse sellist kerget jalgpalli, aga mitte jõulisemat jalgpalli nagu Inglismaal."

"Füüsikaseadusi oled õppinud koolis? Või kunagi võitluskunste harrastanud või vaadanud? Näed sa seal, et keegi kukuks nagu tuuleveski? Kontakt oli imepisike ja mees oli minutiga krapsti püsti."

"Ausalt öeldes ma pole teatris paar-kolm aastat käinud, aga sellist kõrgetasemelist näitlemist vaevalt Eesti teatrites osatakse. Ja seda mõlema võistkonna poolt."

Videolt on näha, et Pepe ei puutunudki vastase jalga, vaid hoopis palli. Anna oma hinnang!