UEFA Meistrite liiga kaheksandikfinaali avamängu kaotas Arsenal Milanos 0:4. Täna tuleb neil mängu lisaajale viimiseks vähemalt sama skooriga normaalaeg lõpetada.

"Olen juba öelnud, et ei ela unistuste maailmas - see tähendab, et ma tean, kui raske situatsiooni me endale oleme loonud. Kuid nii kõrgel tasemel mängides on tähtis uskuda isegi siis, kui šanss on vaid 5 %," lausus Wenger meediale.

Ainult kolm klubi on läbi aegade eurosarjades nii suurest avamängu kaotusest võidukalt välja tulnud, kuid need saavutused on kõik jäänud 1980-ndatesse aastatesse. 2003/2004 aasta hooajal oskas Milan veerandfinaalis Deportivo La Coruna vastu maha mängida 4:1 eduseisu ja võõrsil Deportivole kinkida 4:0 võidu.

"Tunnen oma mängijaid hästi ning tean, et neile oli esimene tulemus suur hoop, kuid tean ka seda, et neil on eneseuhkus säilinud. Kaotasime Milanis küll 0:4, kuid nad said väravaraamidesse vaid viis pealelööki ja meie hoidsime 55 % ajast palli ega mänginud üldsegi hästi. Kui nemad said neli väravat löödud, miks ei võiks seda teha meie? Tähtis on uskuda, et me saame sellega hakkama."