Manchester Unitedi hooaeg on olnud niru, kuid edu Meistrite liigas aitaks kogu halva unustada. Unitedi praegune seis meenutab kangesti paari aasta taguse Chelsea meeskonna käekäiku, kes samuti koduliigas kiirelt konkurentsist välja vajus, kuid üllatas seejärel Meistrite liiga võiduga. Et ihaldatud trofee suunas teekonda jätkata tuleb "Punastel kuradidel" veerandfinaalis alistada aina uusi rekordeid purustav Müncheni Bayern.

Teine konkurentsi jäänud Inglise klubi Chelsea jätkab oma euroteekonda Pariisi Saint-Germaini vastu. Kui Jose Mourinho eelmine periood Londoni klubi peatreenerina läbi sai, siis oli tema suurimaks kahetsuseks see, et tal ei õnnestunud Chelsea't tüürida Euroopa parimaks. Läinud nädalavahetuse üllatusliku 0:1 kaotusega Crystal Palace'i vastu said Chelsea Premier League'i tiitlivõidu lootused paraja põntsu ja portugallane ütles ka otse välja, et tema enam midagi ei looda. Kas kogu tähelepanu suunatakse nüüd euromängudele?

Dortmundi Borussia ja Madridi Real kohtusid eelmisel hooajal poolfinaalis, kuid saavad tänavu kokku veidi varem. Borussia võitis mullu kahe mängu kokkuvõttes 4-3, ladudes edule kindla vundamendi suurepärase kodumänguga, mis õnnestus võita 4-1. Seekord toimub avakohtumine Reali koduväljakul Santiago Bernabeu staadionil.

Hispaaniat on lisaks Realile jäänud veel esindama ka FC Barcelona ja Madridi Atletico. Klubid, kes omavahel jagelemas koduse meistritiitli nimel, peavad välja selgitama ka ühe Meistrite liiga poolfinalisti. Tänavu on omavahel juba kolm korda mängitud (üks liigamäng ja kahest matšist koosnenud Hispaania superkarikas) ning kõik kohtumised on lõppenud viigiga.

Viasat Sport Baltic näitab ära kõik veerandfinaalid ja neid ei tasu kindlasti maha magada.

Samad sõnad kehtivad ka korvpalli Euroliiga kohta. Vahegrupiturniiril on jäänud mängida veel vaid kaks vooru ja neli veerandfinaalide piletit on välja jagamata. Neljapäeval ja reedel on meie kanali eetris kokku viis Euroliiga kohtumist.

Nädalavahetusel jätkuvad ülekanded Inglismaa Premier League'ist, kus tiitliheitluse stsenaarium näib muutuvat iga kohtumisega. Samuti jätkub juba tuleval nädalavahetusel ka vormel 1 sari. Malaisiast liigutakse edasi Bahreini ja seda olukorras, kus Mercedese meeskond on hooaja algust domineerinud. Kas see ka jätkub? Viasat Sport Baltic toob otsepildis ekraanile nii vabatreeningud, kvalifikatsiooni kui ka võistlussõidu.