Väidetavalt pöördus jalgpalliliit Wengeri poole juba sel suvel, kuid prantslane soovis siis jätkata Arsenali peatreenerina. Järgmise aasta juunis saab aga prantslase leping Londoni tippklubiga läbi.

Inglismaa koondis jäi peatreenerita eile, kui Sam Allardyce oli sunnitud ametist lahkuma, sest The Telegraphi ajakirjanikud paljastasid, et treener oli valmis vastu võtma 400 000 naela, et aidata nn. "ärimeestel" mängijate üleminekute reeglitest kõrvale hiilida.

Inglismaa alaliit on nimetanud järgmiseks neljaks mänguks koondise ajutiseks peatreeneriks U21 koondist juhendava Gareth Southgate`i.

"Kas ma võiksin juhendada Inglismaad? Miks mitte? Ma kindlasti ei välista seda, kuid hetkel olen õnnelik ja pühendunud klubijalgpallile. Mul on veel üks aasta Arsenaliga jäänud ja ma olen nendega olnud juba pikka aega. Olen alati oma lepinguid austanud ja teen seda ka praegu," sõnas Wenger, kes juhendab Arsenali juba alates aastast 1996.

Arvatavasti saab 66-aastase Wengeri palkamine olema keeruline, sest Arsenali omanik Stan Krönke on juba teada andnud, et soovib prantslasega lepingut pikendada.