Videokordusi võivad abikohtunikud vaadata vaid võtmetähtsusega momentide puhul nagu väravad, punased kaardid, penaltid ja valele mängijale antud kaardid.

Värske FIFA president Gianni Infantino nentis, et tehnoloogia appi võtmine on tänapäeva jalgpallis vältimatu. Ta nimetas tänast päeva jalgpallis ajaloolieks.

"Me ei saa tuleviku osas silmi kinni pigistada, kuid me ei saa ka öelda, et see tööle hakkab. Mängu kulgemine on esmatähtis. Me ei tohi seda ohtu seada," rõhutas Infantino.

IFAB lisas pressiteates, et lõplik videokorduste kasutusele võtmise kuupäev otsustatakse pärast põhjalikke testimisi.

Lisaks videkordustele otsustas IFAB tulevikus ära kaotada nn "kolmekordse karistamise reegli", mis tähendab, et kui karistusalas tehakse vastasmeeskonna mängijale viga, ei saadeta ta selle eest enam väljakult minema - penaltit ja sellele ilmselt järgnevat väravat peetakse piisavaks karistuseks. Erandiks on kinni hoidmise, lükkamise või tõmbamise juhtumid, kui kaitsja ei püüagi palli mängida. Punane kaart järgneb kastis tehtud veale ka siis, kui kohtunikud leiavad, et väljaspool kasti teeniks ta oma teo eest eemaldamise.