Kõige kurvemalt läks Mehhiko jalgpallikoondisel - sõprusmängus Ecuadoriga tuli küll võit ära, kuid seda kahe põhimehe vigastuse hinnaga. Esmalt murdis enda jala grotesksel kombel ära ründaja Luis Montes, kes oli löönud muuseas ka kohtumise avavärava.

Natuke hiljem toimetati haiglasse ka teine mehhiklane - kaitsja Rafael Marquez pidi väljakult lahkuma reievigastuse tõttu. Kui Montes jääb MM-ilt eemale kindlasti, siis Marquezi vigastuse tõsidus on veel uurimisel.


Mehhiko - Ecuador 3:1

33. Montes, 69. Fabian, 76. ov Banguera - 80. Valencia

Lisaks Mehhikole on põhjust nuriseda ka Itaalia koondisel - keskväljamootor Riccardo Montolivo sai väljakul viibida vaid loetud minutid enne kui vigastas enda sääreluud. Viimaste andmete kohaselt ei pääse Montolivo kindlasti Brasiiliasse.

AC Milanis mängiva mehe vigastus jättis jälje ka Itaalia-Iirimaa kontrollkohtumisele: saapamaa keskväli oli pärast Montolivo lahkumist tunduvalt ilmetum ja rünnakuid ei suudetud edukalt lõpetada.


Itaalia - Iirimaa 0:0

Väravad jäid löömata ka Portugali ja Kreeka vahelises sõprusmängus. Mõlemal poolel avanes mitu võimalust, kuid lõplikku lahendust ikkagi ei tulnud.

Portugal - Kreeka 0:0

Alžeeria ja Armeenia mängus oli väravaid rohkelt, kuid mängu kulg pigem igav - Alžeeria rebis avapoolajaga 3:0 ette ja kuigi Armeenia mängija Sarkisov suutis teise poolaja alguses lüüa kohe ühe värava tagasi, jäi see ka mängu viimaseks tabamuseks.

Alžeeria - Armeenia 3:1

13. Belkalem, 22. Ghilas, 42. Slimani - 46. Sarkisov

Viiendas kontrollkohtumises suutis Hollandi jalgpallikoondis alistada Robin van Persie väravast Ghana rahvusmeeskonna. Sealjuures tuleb tunnustada Ghana kaitseliini ja väravavahti, sest hollandlastel avanes veelgi häid võimalusi, kuid mänguskoorile lisa ei tulnud.


Holland - Ghana 1:0

6. van Persie