Kui protokolli vaadata, võib teha lihtsa järelduse: Leeds läks 72. minutil poolaka Mateusz Klichi väravast juhtima, Villa viigistas aga viis minutit hiljem Albert Adomahi tabamusest. Adomahi värava videot vaadates võib sealjuures esmapilgul jääda mulje, et tegu on mõne eriti halvasti varjatud kihlveopettusega, sest Leedsi mängijad ei liiguta sisuliselt lillegi!

Tegelikult mõistagi asjad päris nii ei olnud - nimelt oli Leedsi tabamus enne seda olnud eriti ebasportlik. Algselt tegid mängijad näo, nagu paneksid nad palli auti, et üks nende viga saanud mängija tähelepanu saaks - seda aga ei tehtud ning löödi käsi laiutama jäänud Aston Villa kaitsjate vastu hoopis ootamatu värav.

Tabamuse järel läks sealjuures platsil korralikuks mäsuks, mille jooksul andis kohtunik kaks kollast kaarti ning saatis ühe Villa mehe suisa platsilt minema. Kõvasse sõnasõtta sattusid ka meeskondade pingid ja treenerid ning olukord rahuneski vaat et viis minutit, enne kui matš jätkuda sai.

Kohtumine lõppeski sealjuures 1:1 viigiga - mõlemad väravad isemoodi kummalised.

Leeds ja Aston Villa võivad sealjuures sel hooajal veel korra vastamisi minna, sest mõlemad klubid alustavad peagi play-off heitlust viimasele Premier League'i kohale. Esiliiga kahe esimesena on uueks hooajaks juba kõrgliigasse tõusnud Norwich City ja Sheffield United, ülejäänud koha peale hakkavad heitlema Leeds, West Brom, Aston Villa ning kas Derby County või Middlesbrough.

Inglismaa esiliiga tabeliseis üks voor enne lõppu: